Schil de aardappelen en snij ze in hapklare stukken. Kook samen met de bloemkool gaar in licht gezouten water. Hak intussen de pistachenoten fijn.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de oven. Hak de munt fijn en meng met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak de lamskoteletjes gaar in boter, op een laag vuurtje.
Giet de aardappelen en bloemkool af en prak fijn tot een puree. Doe er wat boter bij en meng er de feta onder. Kruid met peper. Serveer de bloemkoolpuree bij de gebakken kerstomaatjes en de lamskoteletjes. Schep de muntolie op de koteletjes en strooi er de fijngehakte pistachenoten over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
561 KJ
Energie
134 kcal
Vetten
8.9 g
Fats acid satured
4.2 g
koolhydraten
4.8 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
8.0 g
salt
0.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.