Kook de zoete aardappel 10 min. in gezouten water. Verhit de oven tot 180°C en bak het naanbrood af volgens de instructies op de verpakking.
Rasp de komkommer, leg in een propere keukenhanddoek en knijp er zoveel mogelijk vocht uit. Hak de munt fijn. Plet 1/3 van de knoflook tot moes en voeg samen met de komkommer en munt toe aan de yoghurt. Voeg een scheut olie, peper en zout toe.
Plet de overige knoflook tot moes, snipper de lente-ui en rasp de gember. Giet het kookvocht van de zoete aardappelen af en plet samen met de knoflook, lente-ui, gember, colombomix en kikkererwtenmeel tot een puree. Kruid met peper en zout. (Als het mengsel te kleverig is, voeg je wat meer meel toe). Maak je handen nat en vorm koekjes van het mengsel. Verhit wat olie in een pan en bak de koekjes in 4 min. aan beide kanten goudbruin. Serveer met de naan en komkommerraita.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.