Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Meng voor de saus de sojasaus met de honing, sesamolie, Thai chili saus en azijn.
Schil en rasp de gember fijn, snij de lente-ui in ringen en plet de knoflook tot moes. Verhit wat olie in een wok op een hoog vuur en roerbak de wokgroenten in 5 min. gaar.
Stoof in een andere pan, op een zacht vuur, in wat olie, de lente-ui, gember en knoflook 5 min. aan. Voeg de saus toe en laat 1-2 min. doorwarmen alvorens de pulled veggie onder de saus te mengen. Roerbak 3 min. verder. Meng de groenten met de afgegoten rijst en serveer samen met de pulled veggie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
557 KJ
Vetten
3.1
Fats acid satured
0.50
koolhydraten
20.00
waarvan suikers
6.6
Eiwitten
5.2
salt
1.08
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.