Breng water aan de kook. Kook de eieren zacht (1 per persoon), in 5 min.
Rasp de aardappelen grof. Hak de oregano en peterselie fijn. Kluts de overige eieren los en meng er de aardappel, prei en verse kruiden door. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm op een middelhoog vuur wat olie in een grote antikleefpan. Leg 4 grote eetlepels van het mengsel in de pan en druk de rösti met een spatel goed aan. Bak enkele minuten aan tot er een mooi, goudbruin korstje verschijnt. Draai de rösti nu voorzichtig om en bak opnieuw enkele minuten. Haal ze uit de pan, hou ze warm en bak de overige rösti.
Plet de knoflook en roer samen met een geutje olie door de yoghurt. Kruid met peper en zout. Was de spinazie en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout. Besprenkel met de feta en de granen. Serveer met de rösti's, de saus en een zachtgekookt eitje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
508 KJ
Vetten
7.9
Fats acid satured
2.80
koolhydraten
6.6
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
5.4
salt
0.23
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.