Verwarm de oven en bakplaat voor op de hoogst mogelijke stand. Snij de radicchio doormidden en vervolgens in plakken van een halve cm. Meng de radicchio en champignons in een kom samen met een flinke geut olijfolie, peper en zout.
Rol het pizzadeeg uit en laat het op het bakpapier liggen. Bestrijk met een dun laagje passata en besprenkel met Parmezaanse kaas. Schik de champignons, radicchio en vervolgens de speklapjes op de pizzabodem. Werk af met de geritste blaadjes tijm.
Schuif de pizzabodem met bakpapier voorzichtig op de hete bakplaat en bak in ongeveer 5 à 10 min. gaar en knapperig. Serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
792 KJ
Vetten
8.0
Fats acid satured
2.90
koolhydraten
22.00
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
6.9
salt
1.23
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.