Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar. Voeg tijdens de laatste minuut de spinazie toe aan de kookpot.
Verhit in een pan een klontje boter over een zacht vuur en bak de cordon bleus in ongeveer 10-15 min. gaar. Hak de hazelnoten grof en snipper de ui. Verwarm een klontje boter in een andere pan op een laag vuur en stoof de ui en hazelnoten 2 min. aan. Voeg de prei toe en stoof, al roerend, 10 min. verder. Kruid met peper en zout.
Giet het kookvocht van de aardappelen en spinazie af en plet samen met een klont boter en een scheutje melk tot puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Serveer met de cordon bleu en de gestoofde prei.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
542 KJ
Vetten
7.1
Fats acid satured
2.20
koolhydraten
11.00
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
4.6
salt
0.38
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.