Meng de ras el hanout met een geut olijfolie, peper en zout. Bestrijk er de steak mee en laat 5 min. rusten.
Snij de kerstomaten doormidden. Mix de basilicum met de knoflook, olijfolie, peper en zout tot een dressing. Bak de amandelschilfers goudbruin in een droge pan. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Snij de kerstomaten doormidden. Mix de basilicum met de knoflook, olijfolie, peper en zout tot een dressing. Bak de amandelschilfers goudbruin in een droge pan. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
796 KJ
Vetten
9.3
Fats acid satured
1.30
koolhydraten
14.00
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
11.00
salt
0.15
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.