Tagliata uit het Midden-Oosten met couscous | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliata uit het Midden-Oosten met couscous

Tagliata uit het Midden-Oosten met couscous

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Meng de ras el hanout met een geut olijfolie, peper en zout. Bestrijk er de steak mee en laat 5 min. rusten.

  2. Snij de kerstomaten doormidden. Mix de basilicum met de knoflook, olijfolie, peper en zout tot een dressing. Bak de amandelschilfers goudbruin in een droge pan. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  3. Snij de kerstomaten doormidden. Mix de basilicum met de knoflook, olijfolie, peper en zout tot een dressing. Bak de amandelschilfers goudbruin in een droge pan. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 796 KJ
Vetten 9.3
Fats acid satured 1.30
koolhydraten 14.00
waarvan suikers 1.6
Eiwitten 11.00
salt 0.15

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ras el hanout 0.5 el
  • steak 300 g
  • kerstomaten 250 g
  • basilicum 15 g
  • knoflook 0.5 st
  • amandelschilfers 50 g
  • couscous 150 g
  • rucola 60 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 50 ml
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ras el hanout 0.5 el
  • steak 300 g
  • kerstomaten 250 g
  • basilicum 15 g
  • knoflook 0.5 st
  • amandelschilfers 50 g
  • couscous 150 g
  • rucola 60 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 50 ml
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie