Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil en snij de aardappelen in stukken en kook ze in ongeveer 20 min. gaar, in gezouten water.
Schil de witte asperges en breek het droge uiteinde ervan af. Snipper de ui en breng samen met het citroensap, takjes tijm en de witte wijn in een steelpannetje aan de kook. Laat 5 min. inkoken. Snij de boter in blokjes. Draai het vuur laag. Meng er met een klopper beetje per beetje de boter doorheen tot de boter volledig opgenomen is. Haal de tijm uit de saus en kruid met peper en zout.
Verhit een grillpan op een hoog vuur en gril de asperges in 5 min. rondom rond gaar. Verhit intussen wat olie in een antikleefpan op een hoog vuur. Kruid de vis met peper en zout. Bak de vis in de hete pan in 3 min. aan beide kanten krokant. Serveer de vis met de asperges, citroensaus en gekookte aardappelen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 379 KJ |
Vetten | 5.0 |
Fats acid satured | 2.50 |
koolhydraten | 5.8 |
waarvan suikers | 0.6 |
Eiwitten | 5.0 |
salt | 0.11 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND