Verhit de oven voor op 180°C. Meng in een kom de groentespaghetti met olijfolie, peper en zout. Meng de ricotta met de citroenzeste, peper en zout. Rol het bladerdeeg uit, besmeer met de ricotta en besprenkel met parmezaanse kaas. Beleg met de groentespaghetti en pompoenzaden. Schuif samen met het bakpapier 15 à 20 min. in de hete oven.
Snijd de venkel doormidden en vervolgens in dunne plakjes. Hak de peterselie fijn. Schil de appelsien en snijd de partjes 'à vif' van tussen de vliesjes. Meng de venkel met de appelsien, platte peterselie, rode wijnazijn en een flinke geut olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Haal de taart uit de oven en serveer samen met het venkelslaatje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
593 KJ
Vetten
8.7
Fats acid satured
3.50
koolhydraten
11.00
waarvan suikers
2.8
Eiwitten
3.9
salt
0.33
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.