Ontzaad en snij de tomaten in kleine stukjes. Snij het Spaans pepertje in dunne ringen. Pel en snipper de rode ui. Meng de tomaten met het pepertje, rode ui, limoensap en een geut olijfolie. Kruid met peper en zout.
Kluts de eieren en rasp de halloumi. Meng de eieren met de halloumi en kruid met peper. Verhit een klontje boter in een antikleefpan en bak de paprika 2 min. alvorens de geklutste eieren toe te voegen. Zet een deksel op de pan en bak de omelet in 5 min. gaar. Snij de omelet in repen van 4 cm.
Schil en snij de avocado in plakjes. Verhit de wraps volgens de instructies op de verpakking en beleg met het roerei, koriander en de groenten. Serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
643 KJ
Vetten
11.00
Fats acid satured
4.20
koolhydraten
6.6
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
6.1
salt
0.48
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.