Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Schil en rasp de gember. Plet de knoflook tot moes. Pel en snipper de ui. Verdeel de bloemkool in roosjes. Schil en snij de zoete aardappel in hapgrote stukken.
Breng het water voor de bouillon aan de kook en los er de bouillon in op. Verhit wat olie in een wok en stoof de gember, ui en knoflook 1 min. aan. Voeg het tomatenconcentraat toe en bak 1 min. mee alvorens met bouillon en kokosmelk te blussen. Voeg de groenten en garam masala kruiden toe en laat 15 à 20 min., of tot de groenten beetgaar zijn, pruttelen.
Verhit wat olie in een pan en bak de nuggets volgens de instructies op de verpakking. Giet de rijst af. Serveer de rijst met de masala-groenten en nuggets.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
536 KJ
Vetten
5.9
Fats acid satured
3.20
koolhydraten
14.00
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
3.4
salt
0.37
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.