Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Snipper de ui. Verwarm olie in een kookpot en fruit de ui 3 min. aan. Voeg de rijst toe en bak in 1 min. glazig. Blus met wijn. Voeg een pollepel bouillon toe. Roer regelmatig en voeg een nieuwe pollepel toe zodra de rijst droog wordt. Werk zo alle bouillon op en blijf regelmatig roeren zodat de rijst niet aan de bodem van de pot begint te kleven. Dit duurt ongeveer 20 min.
Snijd de pancetta in repen. Verhit wat olie in een pan en bak de pancetta in 3-4 min. knapperig. Blancheer de aspergetips in 30 sec. beetgaar in kokend, gezouten water. Giet het water af en spoel kort onder de koude kraan om het kookproces te stoppen.
Kruid de risotto met peper en meng er de helft van de kaas door. Meng er vervolgens de aspergetips en pancetta doorheen en serveer met de overgebleven kaas.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 387 KJ |
Vetten | 4.5 |
Fats acid satured | 1.70 |
koolhydraten | 9.2 |
waarvan suikers | 0.30 |
Eiwitten | 2.9 |
salt | 0.41 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND