Kruidige runderreepjes met kikkererwtenstoofpot | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kruidige runderreepjes met kikkererwtenstoofpot

Kruidige runderreepjes met kikkererwtenstoofpot

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Plet de knoflook tot moes. Verhit wat olijfolie in een pan en stoof de knoflook 1 min. aan over een laag vuur. Voeg de kikkererwten toe en roerbak 2 min. alvorens de tomaten uit blik toe te voegen. Kruid met peper en zout en laat 15 min. pruttelen.

  2. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Hak de peterselie fijn.

  3. Verhit een klont boter in een pan over een hoog vuur. Kruid de steak met ras el hanout, peper en zout en bak in ongeveer (afhankelijk van de dikte van de steak) 4 min. saignant. Haal het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie alvorens in repen te snijden. Maak met een vork de couscous los, meng er een klont boter en de peterselie doorheen en kruid met peper en zout. Serveer de steak samen met de couscous en de kikkererwtenstoofpot.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 711 KJ
Vetten 6.5
Fats acid satured 2.60
koolhydraten 16.00
waarvan suikers 1.0
Eiwitten 11.00
salt 0.32

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • knoflook 1 st
  • kikkererwten 320 g
  • frita chakchouka 200 g
  • couscous 150 g
  • peterselie 6 g
  • steak 2 st
  • ras el hanout 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • knoflook 1 st
  • kikkererwten 320 g
  • frita chakchouka 200 g
  • couscous 150 g
  • peterselie 6 g
  • steak 2 st
  • ras el hanout 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie