Plet de knoflook tot moes. Verhit wat olijfolie in een pan en stoof de knoflook 1 min. aan over een laag vuur. Voeg de kikkererwten toe en roerbak 2 min. alvorens de tomaten uit blik toe te voegen. Kruid met peper en zout en laat 15 min. pruttelen.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Hak de peterselie fijn.
Verhit een klont boter in een pan over een hoog vuur. Kruid de steak met ras el hanout, peper en zout en bak in ongeveer (afhankelijk van de dikte van de steak) 4 min. saignant. Haal het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie alvorens in repen te snijden. Maak met een vork de couscous los, meng er een klont boter en de peterselie doorheen en kruid met peper en zout. Serveer de steak samen met de couscous en de kikkererwtenstoofpot.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
711 KJ
Vetten
6.5
Fats acid satured
2.60
koolhydraten
16.00
waarvan suikers
1.0
Eiwitten
11.00
salt
0.32
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.