Snij de camembert in driehoekjes. Neem drie kommetjes. Vul het eerste kommetje met de bloem, het tweede met het losgeklopte ei en het derde met paneermeel. Wentel de camembertdriehoekjes één voor één door de bloem, het ei en tenslotte het paneermeel. Zet ze nadien even in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij intussen de appel en de komkommer in fijne schijfjes. Snij de selder in reepjes en hak de walnoten fijn. Meng de olijfolie met de azijn en mosterd tot een dressing. Snij de broodjes in dikke sneetjes, pel de knoflook en strijk er de broodjes mee in. Bedruppel met wat olijfolie, kruid met peper en zout en bak ze 10 min. in de oven op 180°C.
Schik de salade samen met de appel, komkommer, selder en walnoten op de borden, kruid met peper en zout. Bak de camembertkroketjes in wat olie tot ze goudbruin zijn, schik ze op de salade en serveer met de dressing en de lookbroodjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
728 KJ
Vetten
8.4
Fats acid satured
2.40
koolhydraten
17.00
waarvan suikers
3.9
Eiwitten
6.9
salt
0.62
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.