Kruid de steaks met peper en zout en leg ze in een schaal. Bedruppel ze met de helft van de sojasaus en de honing, wrijf ze in met het mengsel en laat even marineren.
Kook de noedels beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Hak de pindanoten fijn. Pel de knoflook en snij fijn. Snij de steak in reepjes. Verhit de olie in de wok, voeg de knoflook toe en roerbak de steakreepjes. Haal het vlees uit de pan en hou het warm
Verhit opnieuw wat olie in de wok en roerbak de wokgroenten beetgaar. Voeg het vlees opnieuw toe aan de wok, samen met de uitgelekte noedels en de rest van de sojasaus. Bedruppel met wat limoensap en serveer met de fijngehakte pindanoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
659 KJ
Vetten
5.0
Fats acid satured
0.90
koolhydraten
16.00
waarvan suikers
3.7
Eiwitten
11.00
salt
0.76
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.