Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas

Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de groene asperges en de prinsessenboontjes beetgaar in gezouten water. Bak de krieltjes met rozemarijn in een pan met olijfolie.

  2. Schik de veldsla op de borden. Schik er de uitgelekte groene asperges, prinsessenboontjes, radijsjes en de krieltjes op.

  3. Hak de peterselie fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper, zout en wat olijfolie. Bedruppel de salade met de yoghurtdressing en leg er de geitenkaas in schijfjes op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 419 KJ
Vetten 5.6
Fats acid satured 2.1
koolhydraten 7.7
waarvan suikers 1.4
Eiwitten 3.7
salt 0.44

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aspergepunt 100 g
  • prinsessenboontje 200 g
  • krieltje 400 g
  • veldsla 100 g
  • radijsje 50 g
  • peterselie 6 g
  • Griekse yoghurt 1 el
  • geitenkaas 80 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aspergepunt 100 g
  • prinsessenboontje 200 g
  • krieltje 400 g
  • veldsla 100 g
  • radijsje 50 g
  • peterselie 6 g
  • Griekse yoghurt 1 el
  • geitenkaas 80 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout