Stoom de krieltjes gaar in hun verpakking, in de microgolf. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kippenbouten in een ovenschaal en kruid met ras el hanout, kaneelpoeder, peper en zout. Bedruppel met wat olijfolie.
Snij de citroen in kwartjes. Hak de bladpeterselie fijn. Halveer de gestoomde krieltjes.
Schik de citroenpartjes, olijven, wortelschijfjes en halve krieltjes bij de kip in de ovenschaal, bedruppel met wat olijfolie en bak zo'n 30 min. in de oven. Werk af met bladpeterselie. Serveer met de rucola.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
427 KJ
Vetten
4.5
Fats acid satured
1.0
koolhydraten
7.7
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
6.7
salt
0.27
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.