Pasta met ansjovis en tomaat-mascarponesaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pasta met ansjovis en tomaat-mascarponesaus

Pasta met ansjovis en tomaat-mascarponesaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet de pasta af.

  2. Pel intussen de ui en de knoflook, snipper fijn en stoof enkele minuten aan in wat olijfolie. Doe er de tomaten in blik bij en laat zo'n 5 min. aanstoven. Hak de ansjovis fijn en voeg toe aan de saus. Halveer de groene olijven en voeg toe. Halveer de kerstomaatjes en voeg toe aan de saus. Werk af met het fijngehakte basilicum. Laat nog enkele minuten stoven en roer af en toe.

  3. Roer de mascarpone door de tomatensaus. Meng de tagliatelle onder de saus, verwarm nog even op het vuur en werk af met nog wat extra basilicum.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 634 KJ
Vetten 7.8
Fats acid satured 3.7
koolhydraten 15
waarvan suikers 2.9
Eiwitten 4.1
salt 0.88

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tagliatelle 200 g
  • ui 1 st
  • teen knoflook 1 st
  • tomaten basilicum 400 ml
  • blik ansjovis 1 st
  • olijven 60 g
  • kerstomaten 100 g
  • basilicum 6 g
  • mascarpone 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tagliatelle 200 g
  • ui 1 st
  • teen knoflook 1 st
  • tomaten basilicum 400 ml
  • blik ansjovis 1 st
  • olijven 60 g
  • kerstomaten 100 g
  • basilicum 6 g
  • mascarpone 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout