Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de geraspte wortelen met de eieren, de havermout en de helft van de pecorino. Kruid met peper en zout. Neem een bakplaat met bakpapier en verspreid hier het deeg op tot een mooie ronde pizza. Bak de pizza zo'n 10 min. in de oven.
Stoom de broccoli in de microgolf. Mix de broccoli met de room, de helft van de peterselie, de rest van de pecorino en de look tot een dikke saus.
Smeer de voorgebakken pizzabodem in met de broccolisaus. Strooi de geraspte witte kool op de pizza. Snij de mozzarella in sneetjes en schik op de pizza. Kruid af met peper en zout, bedruppel met wat olijfolie en bak de pizza nog zo'n 15 min. verder in de oven. Werk af met de rest van de peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
646 KJ
Vetten
10.00
Fats acid satured
5.00
koolhydraten
6.3
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
8.8
salt
0.72
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.