Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kipfilets met peper en zout. Bak ze eerst even in wat olijfolie in de pan en laat ze dan 25 min. verder garen in de oven. Kook intussen de pasta beetgaar in gezouten water.
Laat de artisjokken uitlekken en snij in stukjes. Was de tomaten en snij in blokjes. Laat de tonijn uitlekken en mix samen met de mayonaise, de kappertjes en wat water tot een gladde saus.
Meng de saus onder de pasta met de tomaten en de artisjokken. Snij de kipfilet in reepjes en meng onder de pasta, samen met de rucola. Kruid alles met peper en zout en werk af met de parmezaanschilfers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
464 KJ
Vetten
1.4
Fats acid satured
0.30
koolhydraten
1.3
waarvan suikers
0.3
Eiwitten
23.00
salt
0.84
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.