Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst beetgaar in gezouten water.
Neem een bakplaat met bakpapier, schik hier de zalmfilets op. Snij de venkel in repen en schik ze erbij op de bakplaat. Meng de honing met de helft van de olijfolie en de ras el hanout. Strijk er de zalmfilets mee in. Kruid alles met peper en zout en bedruppel de hele bakplaat met nog wat olijfolie. Bak het geheel zo'n 20 min. in de oven.
Hak de peterselie fijn en meng onder de rijst, kruid met peper en zout en wat olijfolie. Pel de pompelmoes en snij in schijfjes. Serveer de rijst met de Marokkaanse zalm, de venkel en de pompelmoes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 835 KJ |
Vetten | 9.8 |
Fats acid satured | 1.40 |
koolhydraten | 19.00 |
waarvan suikers | 7.0 |
Eiwitten | 8.0 |
salt | 0.14 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND