Marokkaanse zalm met venkel, rijst en pompelmoes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Marokkaanse zalm met venkel, rijst en pompelmoes

Marokkaanse zalm met venkel, rijst en pompelmoes

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst beetgaar in gezouten water.

  2. Neem een bakplaat met bakpapier, schik hier de zalmfilets op. Snij de venkel in repen en schik ze erbij op de bakplaat. Meng de honing met de helft van de olijfolie en de ras el hanout. Strijk er de zalmfilets mee in. Kruid alles met peper en zout en bedruppel de hele bakplaat met nog wat olijfolie. Bak het geheel zo'n 20 min. in de oven.

  3. Hak de peterselie fijn en meng onder de rijst, kruid met peper en zout en wat olijfolie. Pel de pompelmoes en snij in schijfjes. Serveer de rijst met de Marokkaanse zalm, de venkel en de pompelmoes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 835 KJ
Vetten 9.8
Fats acid satured 1.40
koolhydraten 19.00
waarvan suikers 7.0
Eiwitten 8.0
salt 0.14

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • camarguerijst 150 g
  • zalmfilet 2 st
  • venkel 1 st
  • honing 2 el
  • ras el hanout 5 g
  • peterselie 10 g
  • pompelmoes 1 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 3 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • camarguerijst 150 g
  • zalmfilet 2 st
  • venkel 1 st
  • honing 2 el
  • ras el hanout 5 g
  • peterselie 10 g
  • pompelmoes 1 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 3 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier