Groene gazpacho en toast met basilicum-ricottadip | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Groene gazpacho en toast met basilicum-ricottadip

Groene gazpacho en toast met basilicum-ricottadip

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood zoals aangegeven op de verpakking. Snij met behulp van een dunschiller eerst één lint per persoon van de komkommer en bewaar voor de afwerking. Snij vervolgens de komkommer, tomaat en avocado in grove stukken. Hak de waterkers en bieslook grof (bewaar enkele takjes voor de afwerking).

     

  2. Blend de komkommer, avocado, tomaten, waterkers, muntblaadjes, de helft van de bieslook, witte wijnazijn en water tot een smeuïge gazpacho. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Mix of blend de ricotta met de overgebleven bieslook, basilicum, zure room, olijfolie, peper en zout tot een dip. Giet de gazpacho in kommen en werk af met een komkommersliert en takjes waterkers en bieslook. Serveer samen met het brood en de ricottadip.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 254 KJ
Vetten 4.4
Fats acid satured 1.5
koolhydraten 2.6
waarvan suikers 1.5
Eiwitten 2.4
salt 0.1

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • afbakbrood 0.66 st
  • komkommer 1 st
  • gele tomaat 2 st
  • avocado 1 st
  • waterkers 0.5 st
  • bieslook 6 tl
  • munt 4 g
  • ricotta 200 g
  • basilicum 6 g
  • zure room 50 ml

Niet inbegrepen in de box

  • witte wijnazijn 0.5 el
  • water 375 ml
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • afbakbrood 0.66 st
  • komkommer 1 st
  • gele tomaat 2 st
  • avocado 1 st
  • waterkers 0.5 st
  • bieslook 6 tl
  • munt 4 g
  • ricotta 200 g
  • basilicum 6 g
  • zure room 50 ml

Niet inbegrepen in de box

  • witte wijnazijn 0.5 el
  • water 375 ml
  • olijfolie 1 el
  • peper
  • zout