Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood zoals aangegeven op de verpakking. Snij met behulp van een dunschiller eerst één lint per persoon van de komkommer en bewaar voor de afwerking. Snij vervolgens de komkommer, tomaat en avocado in grove stukken. Hak de waterkers en bieslook grof (bewaar enkele takjes voor de afwerking).
Blend de komkommer, avocado, tomaten, waterkers, muntblaadjes, de helft van de bieslook, witte wijnazijn en water tot een smeuïge gazpacho. Breng op smaak met peper en zout.
Mix of blend de ricotta met de overgebleven bieslook, basilicum, zure room, olijfolie, peper en zout tot een dip. Giet de gazpacho in kommen en werk af met een komkommersliert en takjes waterkers en bieslook. Serveer samen met het brood en de ricottadip.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
254 KJ
Vetten
4.4
Fats acid satured
1.5
koolhydraten
2.6
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
2.4
salt
0.1
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.