Snij de krieltjes doormidden en kook ze in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar. Pel en snij de ui in halve maantjes en laat 5 à 10 min. weken in een kommetje met koud water.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de cordon bleus over een laag vuur in ongeveer 10 min. gaar. Hak de peterselie en bieslook fijn. Snij de kerstomaten doormidden. Giet het water van de ui af. Meng de verse kruiden en mosterd door de zure room en mayonaise en kruid met peper en zout.
Giet de aardappelen af en laat 5 min. afkoelen alvorens er de saus, rode ui, tomaten en kropsla doorheen te mengen. Serveer de krieltjessalade met de gebakken cordon bleu.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
568 KJ
Vetten
7.6
Fats acid satured
3.8
koolhydraten
9.3
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
7.0
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.