Vegetarische balletjes met selder in tomatensaus en bieslookpuree | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegetarische balletjes met selder in tomatensaus en bieslookpuree

Vegetarische balletjes met selder in tomatensaus en bieslookpuree

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze in 20-25 min. gaar in gezouten water. Snipper de ui en bieslook. Plet de knoflook tot moes. Snij de selder in hapgrote stukken.

  2. Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze in 20-25 min. gaar in gezouten water. Snipper de ui en bieslook. Plet de knoflook tot moes. Snij de selder in hapgrote stukken.

  3. Giet de aardappelen af en plet samen met een klontje boter, de bieslook, een snufje nootmuskaat, peper en zout tot een puree. Serveer de veggie balletjes in tomatensaus met de puree.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 404 KJ
Vetten 4.8
Fats acid satured 2.0
koolhydraten 9.2
waarvan suikers 2.7
Eiwitten 3.1
salt 0.4

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 500 g
  • ui 0.5 st
  • bieslook 6 g
  • teen knoflook 1 st
  • groene selder 175 g
  • vegetarische balletjes 180 g
  • passata 500 ml
  • oregano 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 50 ml
  • suiker 1 tl
  • olijfolie
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 500 g
  • ui 0.5 st
  • bieslook 6 g
  • teen knoflook 1 st
  • groene selder 175 g
  • vegetarische balletjes 180 g
  • passata 500 ml
  • oregano 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 50 ml
  • suiker 1 tl
  • olijfolie
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout