Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze in 20-25 min. gaar in gezouten water. Snipper de ui en bieslook. Plet de knoflook tot moes. Snij de selder in hapgrote stukken.
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook ze in 20-25 min. gaar in gezouten water. Snipper de ui en bieslook. Plet de knoflook tot moes. Snij de selder in hapgrote stukken.
Giet de aardappelen af en plet samen met een klontje boter, de bieslook, een snufje nootmuskaat, peper en zout tot een puree. Serveer de veggie balletjes in tomatensaus met de puree.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
404 KJ
Vetten
4.8
Fats acid satured
2.0
koolhydraten
9.2
waarvan suikers
2.7
Eiwitten
3.1
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.