Verwarm de oven op 200°C. Schil en snij de aardappelen in stukken en kook ze in gezouten water in 20 min. gaar. Snij de broccoli in roosjes en leg in een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster in 15 min. knapperig. Hak de hazelnoten en voeg tijdens de laatste 5 min. toe aan de broccoli.
Verhit een klontje boter in een pan over een middelhoog vuur en bak de kipbrochettes in 3 min. rondom rond bruin. Draai het vuur lager en laat de brochettes nog 10-15 min. verder garen.
Meng de honing en het citroensap met de olijfolie. Haal de broccoli uit de oven en giet er de saus overheen. Meng goed dooreen en laat even staan. Giet de aardappelen af en stamp met een klont boter, de Parmezaanse kaas, peper en zout tot een puree. Serveer samen met de brochettes en broccoli.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
455 KJ
Vetten
5.1
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
7.6
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
7.4
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.