Kook de rijst volgens de instructies in gezouten water gaar. Snipper de koriander. Meng de sojasaus met de sesamolie, het limoensap en 1/3 van de gesnipperde koriander. Meng deze marinade met het gehakt. Zet het vlees terug in de koelkast.
Ontpit en snij de tomaten in stukken. Snipper de ui. Mix de overgebleven koriander met de witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de tomaten en ui.
Verdeel, eventueel met behulp van een serveerring, het vlees over de borden. Maak een kuiltje in het midden en breek er voorzichtig het kwartelei in. Serveer met de rijst en tomatensalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
564 KJ
Vetten
5.3
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
0.9
Eiwitten
8.1
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.