Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking klaar. Hak de peterselie en bieslook fijn.
Rasp de zeste van de citroen en appelsien en pers het sap. Meng de zeste en het sap met de honing, mosterd, peper en zout. Voeg, in een dunne straal, de olijfolie toe en meng tot een gebonden vinaigrette. Meng de couscous met de bloemkoolcouscous, de granaatappelpitten, de pistachenoten, verse kruiden en vinaigrette. Laat de smaken even trekken.
Snij de halloumi in plakken van 0,5 cm en dep met wat keukenpapier droog. Verhit wat olie in een pan over een middelhoog vuur. Bak de halloumi in ongeveer 5 min. aan beide kanten krokant. Serveer samen met de couscoussalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
873 KJ
Vetten
10.0
Fats acid satured
4.8
koolhydraten
19.0
waarvan suikers
4.2
Eiwitten
9.3
salt
0.9
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.