Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de Italiaanse ham op een met bakpapier beklede ovenplaat en schuif ongeveer 5 à 10 min., of tot de ham krokant is, in de hete oven. Let op want de ham kan snel verbranden! Leg de zoete aardappelfrietjes op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Meng dooreen en schuif 20 min. in de oven.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de burgers in 5 min. saignant. Mix het basilicum, de pijnboompitten, knoflook en mayonaise tot een pesto-mayonaise. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. Snij de mozzarella in plakken.
Verhit de burgerbroodjes in een droge pan en besmeer vervolgens met de pestomayonaise. Beleg met een burger, ham, mozzarella en rucola. Serveer met de frietjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
1093 KJ
Vetten
17.0
Fats acid satured
4.6
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
5.8
Eiwitten
9.0
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.