Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze in gezouten water in 20 min. gaar. Dop de sperzie- en boterbonen. Blancheer ze 5 min., of tot ze beetgaar zijn. Spoel ze onder de koude kraan.
Kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan over een hoog vuur en leg de koteletten in de pan. Draai na 2 min. het vuur lager en gaar 1 min. verder alvorens het vlees om te draaien. Voeg opnieuw een klontje boter toe en gaar 3 min., of tot de kotelet gaar is.
Kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan over een hoog vuur en leg de koteletten in de pan. Draai na 2 min. het vuur lager en gaar 1 min. verder alvorens het vlees om te draaien. Voeg opnieuw een klontje boter toe en gaar 3 min., of tot de kotelet gaar is.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
531 KJ
Vetten
8.8
Fats acid satured
3.3
koolhydraten
5.6
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
5.8
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.