Spieringkotelet met mosterdsaus, patatjes en bonensalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spieringkotelet met mosterdsaus, patatjes en bonensalade

Spieringkotelet met mosterdsaus, patatjes en bonensalade

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze in gezouten water in 20 min. gaar. Dop de sperzie- en boterbonen. Blancheer ze 5 min., of tot ze beetgaar zijn. Spoel ze onder de koude kraan.

  2. Kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan over een hoog vuur en leg de koteletten in de pan. Draai na 2 min. het vuur lager en gaar 1 min. verder alvorens het vlees om te draaien. Voeg opnieuw een klontje boter toe en gaar 3 min., of tot de kotelet gaar is.

  3. Kruid het vlees met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan over een hoog vuur en leg de koteletten in de pan. Draai na 2 min. het vuur lager en gaar 1 min. verder alvorens het vlees om te draaien. Voeg opnieuw een klontje boter toe en gaar 3 min., of tot de kotelet gaar is.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 531 KJ
Vetten 8.8
Fats acid satured 3.3
koolhydraten 5.6
waarvan suikers 1.1
Eiwitten 5.8
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • sperziebonen 250 g
  • boterboontjes 150 g
  • spiering 2 st
  • peterselie 6 g
  • munt 4 tl
  • sjalot 0.5 st
  • vleesbouillonblokje 0.5 st
  • peper

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 2 el
  • rode wijnazijn 0.5 el
  • olijfolie 40 ml
  • maizena 0.75 el
  • water 125 ml
  • boter
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • sperziebonen 250 g
  • boterboontjes 150 g
  • spiering 2 st
  • peterselie 6 g
  • munt 4 tl
  • sjalot 0.5 st
  • vleesbouillonblokje 0.5 st
  • peper

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 2 el
  • rode wijnazijn 0.5 el
  • olijfolie 40 ml
  • maizena 0.75 el
  • water 125 ml
  • boter
  • zout