Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Schil de mango en snij in kleine stukjes. Schil de pompelmoes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snipper de lente-ui en de koriander. Meng de mango, pompelmoes, lente-ui, koriander, limoensap en een geut olijfolie door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Kruid de vis met peper en zout. Verhit een flinke klont boter in een pan en bak de omegabaars in enkele minuten aan beide kanten goudbruin. Maak ondertussen de waterkers aan met wat olijfolie, azijn, peper en zout. Serveer de gebakken vis met de salsa, rijst en waterkers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
592 KJ
Vetten
5.9
Fats acid satured
2.7
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
3.1
Eiwitten
7.5
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.