Victoriabaars, mango-pompelmoessalsa en wilde rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Victoriabaars, mango-pompelmoessalsa en wilde rijst

Victoriabaars, mango-pompelmoessalsa en wilde rijst

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.

  2. Schil de mango en snij in kleine stukjes. Schil de pompelmoes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snipper de lente-ui en de koriander. Meng de mango, pompelmoes, lente-ui, koriander, limoensap en een geut olijfolie door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Kruid de vis met peper en zout. Verhit een flinke klont boter in een pan en bak de omegabaars in enkele minuten aan beide kanten goudbruin. Maak ondertussen de waterkers aan met wat olijfolie, azijn, peper en zout. Serveer de gebakken vis met de salsa, rijst en waterkers.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 592 KJ
Vetten 5.9
Fats acid satured 2.7
koolhydraten 14.0
waarvan suikers 3.1
Eiwitten 7.5
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wilde rijst 125 g
  • mango 0.5 st
  • pompelmoes 1 st
  • lente-ui 2 st
  • koriander 6 g
  • limoensap 1.5 el
  • victoriabaars 300 g
  • waterkers 1 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • azijn
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wilde rijst 125 g
  • mango 0.5 st
  • pompelmoes 1 st
  • lente-ui 2 st
  • koriander 6 g
  • limoensap 1.5 el
  • victoriabaars 300 g
  • waterkers 1 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • azijn
  • peper
  • zout