Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op.
Verhit wat olijfolie in een tajine of stoofpot en bak over een hoog vuur de gehaktballen in 3 min. bruin. Draai het vuur wat lager en voeg de wortelschijfjes, krieltjes en rozijnen toe. Besprenkel met de ras el hanout, blus met de bouillon en kruid met peper en zout. Laat, met het deksel op de pot, 20 min. pruttelen. Voeg na 10 min. de courgetteblokjes toe.
Bak in een droge pan de amandelschilfers goudbruin. Haal de tajine van het vuur en besprenkel met amandelschilfers. Serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
331 KJ
Vetten
4.4
Fats acid satured
1.3
koolhydraten
6.1
waarvan suikers
2.4
Eiwitten
4.2
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.