Romige linguine met kip, prei en mascarpone | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Romige linguine met kip, prei en mascarpone

Romige linguine met kip, prei en mascarpone

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Plet de knoflook tot moes. Snij de kerstrostomaten doormidden.

  2. Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de kip in 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal de kip uit de pan en hou warm. Voeg nu de knoflook toe aan de pan en roerbak 1 min. alvorens de prei toe te voegen. Roerbak 5 min. Voeg de mascarpone, citroensap, -zeste, tomaten, kip en wat kookvocht van de pasta toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. pruttelen.

  3. Giet de pasta af en meng de saus onder de pasta. Serveer met Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 813 KJ
Vetten 8.8
Fats acid satured 4.1
koolhydraten 17.0
waarvan suikers 3.4
Eiwitten 11.0
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • linguine 200 g
  • teen knoflook 1 st
  • kerstrostomaat 200 g
  • kipfilet 300 g
  • prei 170 g
  • mascarpone 100 g
  • citroen 0.25 st
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • pijnboompitten 15 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • linguine 200 g
  • teen knoflook 1 st
  • kerstrostomaat 200 g
  • kipfilet 300 g
  • prei 170 g
  • mascarpone 100 g
  • citroen 0.25 st
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • pijnboompitten 15 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout