Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de krieltjes doormidden en rits de rozemarijn. Leg samen in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Schuif 25-30 min. in de hete oven. Meng de olijfolie met de cayennepeper, peper en zout en kwast er de brochettes mee in. Laat even in de koelkast marineren.
Verhit een grillpan op een hoog vuur. Snij de courgette in ronde plakjes van 5 mm. Leg, eens de grillpan heet is, de pan vol courgetteplakjes en grill in ongeveer 3 min. aan beide kanten. Haal uit de pan en bak op deze manier alle plakjes. Bak ondertussen in een andere pan de visbrochettes in wat olie gaar.
Leg de courgetteplakjes op een bord en besprenkel met olijfolie, peper, zout, citroensap en -zeste en feta. Serveer met de krieltjes en de visbrochettes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
473 KJ
Vetten
6.6
Fats acid satured
1.7
koolhydraten
6.3
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
6.5
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.