Snij de aubergine, courgette en ui in fijne halve maantjes. Snij de paprika in stukjes. Hak de peterselie fijn.
Bak de groenten goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Kook ondertussen de pasta gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet de pasta af maar bewaar een kopje van het kookvocht. Rasp de citroen boven de ricotta. Kruid met peper en zout. Voeg er wat van het kookvocht aan toe en roer tot een gladde crème.
Meng de ricotta onder de pasta zodat die aan de pasta kleeft. Meng er de gegrilde groenten onder. Kruid bij met peper en zout. Doe er nog een scheutje olijfolie bij. Werk af met de Parmezaanse kaas en de gehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
571 KJ
Vetten
4.9
Fats acid satured
1.4
koolhydraten
18.0
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
4.7
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.