Verwarm de oven voor op 210°C. Leg de frietjes op een ovenplaat en zet 10 à 15 min. in de oven. Bak de kipbrochettes gaar in wat olijfolie op een zacht vuurtje (of op de barbecue).
Klop de honing, olijfolie en witte wijnazijn tot een dressing. Kruid met peper en zout. Halveer de kerstomaatjes. Snipper de sjalot fijn.
Meng de ananasblokjes, kerstomaatjes en sjalot onder de rucola. Schenk er de dressing bij. Serveer de frietjes met de gebakken kipbrochettes en de zoete ananassalade.
TIP: overschot van de ongebakken frietjes kan altijd ingevroren worden.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
427 KJ
Vetten
2.0
Fats acid satured
0.37
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
4.9
Eiwitten
8.5
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.