Snij de courgettes in halve maantjes, de kerstomaten en de bolletjes mozzarella in tweeën. Hak de basilicumblaadjes fijn. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de courgettes op een laag vuur in wat olijfolie en kruid met zout en peper. Voeg na ongeveer 2 min de kerstomaten toe en laat 10 min sudderen. Kruid de kalkoenlapjes met zout en peper en bak ze goudbruin in een andere pan met olijfolie, op een laag vuur.
Meng de pasta met de groentesaus. Voeg het basilicum en de halve bolletjes mozzarella toe en kruid royaal met zout en peper. Verdeel de pasta met saus over de borden en versier met de rucola. Serveer met de kalkoenlapjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
97 kcal
Vetten
1,7 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1,5 g
vezels
1,0 g
Eiwitten
8,3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.