Snij de komkommer en paprika in blokjes. Hak de spinazie grof. Meng de blokjes komkommer, paprika en de radijsjes met de spinazie. Schenk er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Zet koel weg. Snij de aubergine en tomaten in dunne plakjes.
Bak de plakjes aubergine aan beide kanten kort aan in wat zonnebloemolie op een zacht vuurtje. Zet aan de kant. Besmeer één helft van de wraps met de olijventapenade. Strooi er gemalen mozzarella over. Leg er de gebakken aubergine en plakjes tomaat op. Leg er enkele blaadjes basilicum op en kruid met peper en zout. Vouw dicht.
Doe een klein beetje zonnebloemolie in de pan op een zacht vuurtje en bak er de quesadilla’s aan beide kanten in tot ze lichtjes goudbruin zijn. Serveer met de knapperige salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
564 KJ
Vetten
8.9
Fats acid satured
2.4
koolhydraten
9.1
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
4.1
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.