Hak de peterselie fijn. Halveer de olijven. Snij de artisjokharten doormidden. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de gegrilde artisjokharten en olijven even aan in een pan zonder vetstof op een zacht vuurtje. Schep er na een minuutje de pasta bij. Breng op smaak met citroensap en de peterselie. Kruid met peper en zout.
Stoof de knoflook aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Bak er de champignons bij. Doe er na enkele minuten de spinazie bij en laat kort slinken. Kruid met peper en zout. Serveer de spinazie op een bord en schep er de pasta over. Verkruimel er de feta over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
552 KJ
Vetten
6.6
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
5.0
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.