Snij de mozzarella in plakjes. Halveer de schijfjes ananas. Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Vlinder de kipfilet. Leg er een plakje mozzarella tussen en twee halve stukjes ananas en kruid met oregano. Vouw de kipfilet dicht en steek vast met een prikker. Kruid de filets met peper en zout en bak ze langzaam gaar in wat boter op een zacht vuurtje.
Snij ondertussen de spitskool in fijne reepjes. Snij de lente-ui in ringetjes. Stoof de paprikareepjes, spitskool en lente-ui aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Verkruimel er het bouillonblokje over en stoof de groenten gaar.
Schep de rijst en de beetgare groentjes op de borden. Serveer met de kipfilet.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
439 KJ
Vetten
4.3
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
9.6
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
6.4
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.