Snij de biefstuk in reepjes. Rasp de gember bij het vlees, kruid met peper en zout en schenk er wat arachideolie bij. Meng goed door elkaar en zet even weg. Snij de ui in halve maantjes. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roerbak de biefstukreepjes in arachideolie in een wokpan op een hoog vuur. Haal ze uit de pan en verlaag het vuur. Schenk wat arachideolie in de pan. Roerbak er de ui, champignons, broccoliroosjes en snijbonen in. Kruid met peper en zout.
Schep er de gare noodles bij en breng op smaak met oestersaus. Doe er de biefstukreepjes terug bij en bak alles even samen op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
455 KJ
Vetten
2.5
Fats acid satured
0.5
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
1.0
Eiwitten
9.9
salt
0.9
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.