Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking van de ciabatta. Snij de tomaten in stukjes. Hak de sjalot en de look fijn. Stoof de sjalot en look aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Voeg er de tomaten aan toe, breng op smaak met zout, peper, suiker en balsamico. Laat 20 min. pruttelen.
Halveer intussen de olijven. Scheur de blaadjes basilicum fijn. Bak de ciabatta af volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster de pijnboompitjes goudbruin op een laag vuurtje in een droge pan. Schud regelmatig op.
Kruid de vis met peper en zout en bak ze aan beide kanten gaar in wat olijfolie op een laag vuurtje. Doe de courgettini, basilicum en de olijven in de tomatensaus en laat nog een minuutje op het vuur staan. Schep de tomatensaus op een bord en leg er de vis op. Garneer met de pijnboompitjes. Geef er het brood bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
448 KJ
Vetten
4.5
Fats acid satured
0.6
Eiwitten
7.5
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.