Kook de Griekse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de kerstomaatjes. Hak de peterselie fijn. Snij de artisjokharten doormidden. Schep ze onder de rucola. Breng op smaak met de witte balsamico en zet koud weg.
Kruid de kalfslapjes met peper en zout en bak ze op een laag vuurtje gaar in 2/3 van de boter. Smelt de resterende boter in een pan op een zacht vuurtje. Pers er de knoflook bij en stoof even aan. Doe er de room bij en laat inkoken. Doe er dan de Parmezaanse kaas bij en laat smelten. Kruid met peper en zout naar smaak. Meng er de uitgelekte Griekse pasta, kerstomaten en peterselie onder.
Serveer de kalfslapjes met de Griekse pasta in parmezaansaus en de artisjoksalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
756 KJ
Vetten
7.6
Fats acid satured
4.8
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
3.3
Eiwitten
11.0
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.