Snij de tomaten in partjes en haal er de pitjes uit. Snij de ontpitte tomaten in blokjes. Snij de visfilets in stukken.
Hak de peterselie en de ui fijn. Snij de champignons in partjes. Bak de ui en de champignons in wat boter op een hoog vuur. Blus de pan met de visfond. Zet het vuur iets lager. Schenk er de room bij en kruid met peper en zout. Leg er de stukken vis in en laat pocheren tot de vis gaar is, dit duurt niet lang. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Doe de tomatenblokjes in de roomsaus, strooi er de peterselie over en kruid naar smaak bij met peper en zout. Schep de tagliatelle in diepe borden en schenk er de vis met de saus over. Garneer met de peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
467 KJ
Vetten
5.5
Fats acid satured
3.5
koolhydraten
8.5
waarvan suikers
1.0
Eiwitten
6.5
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.