Hak de zongedroogde tomaten fijn. Snij de rode ui in halve maantjes. Snij de halloumi in plakjes.
Bak de falafel in wat olijfolie op een laag vuurtje aan beide kanten. Verhit een grillpan en doe er wat olijfolie in. Bak er de halloumiplakjes aan elke kant 1 min. in en kruid met peper.
Verwarm de wraps 10 seconden in de microgolf zodat je ze beter kan vouwen. Besmeer elke wrap met de hummus. Beleg in het midden met wat sla, witte kool, rode ui, radijsjes en zongedroogde tomaten. Leg er ook wat falafel en gebakken halloumi bij. Werk af met enkele toefjes zure room en rol op. Geef er de resterende zure room bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
945 KJ
Vetten
13
Fats acid satured
4.1
koolhydraten
17
waarvan suikers
3.0
Eiwitten
8.5
salt
1.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.