Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng ze onder het gehakt en kruid met oregano, peper en zout. Draai balletjes ter grootte van een pingpongballetje en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes 12 min. in de hete oven.
Snij de aubergine in blokjes. Stoof de geperste knoflook, courgette en aubergine aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de tomatensaus bij en laat sudderen. Kruid met peper en zout. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de gehaktballetjes bij de tomatensaus. Schep de saus over de spaghetti en strooi er de Parmezaanse kaas over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
715 KJ
Vetten
8.9
Fats acid satured
2.5
koolhydraten
15
waarvan suikers
4.0
Eiwitten
8.4
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.