Toscaanse balletjes met pasta | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Toscaanse balletjes met pasta

Toscaanse balletjes met pasta

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng ze onder het gehakt en kruid met oregano, peper en zout. Draai balletjes ter grootte van een pingpongballetje en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes 12 min. in de hete oven. 

  2. Snij de  aubergine in blokjes. Stoof de geperste knoflook, courgette en aubergine aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de tomatensaus bij en laat sudderen. Kruid met peper en zout. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  3. Doe de gehaktballetjes bij de tomatensaus. Schep de saus over de spaghetti en strooi er de Parmezaanse kaas over. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 715 KJ
Vetten 8.9
Fats acid satured 2.5
koolhydraten 15
waarvan suikers 4.0
Eiwitten 8.4
salt 1.0

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zongedroogde tomaten 100 g
  • gemengd gehakt 300 g
  • gedroogde oregano 1 el
  • aubergine 0.5 st
  • teentje knoflook 0.5 st
  • courgetteblokjes 125 g
  • tomatensaus 250 g
  • spaghetti 200 g
  • Parmezaanse kaas 15 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zongedroogde tomaten 100 g
  • gemengd gehakt 300 g
  • gedroogde oregano 1 el
  • aubergine 0.5 st
  • teentje knoflook 0.5 st
  • courgetteblokjes 125 g
  • tomatensaus 250 g
  • spaghetti 200 g
  • Parmezaanse kaas 15 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout