Gestoofde aubergineschotel met lamsvlees | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gestoofde aubergineschotel met lamsvlees

Gestoofde aubergineschotel met lamsvlees

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Snij de aubergine en tomaten in blokjes. Halveer de olijven. Scheur de koriander fijn.  

  2. Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Stoof de aubergine samen met de tomaten in wat olijfolie op een laag vuurtje. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen. Meng de gare couscous met de koriander. Rasp er de citroenschil bij en verbrokkel er de schapenkaas over.  

  3. Kruid de lamssteaks met peper en zout. Bak ze in wat boter op een zacht vuurtje. Bak ze 2 min. aan elke kant. Serveer het vlees bij de aubergineschotel en serveer er de couscous bij. Werk af met de olijven. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 576 KJ
Vetten 7.6
Fats acid satured 3.0
koolhydraten 9.2
waarvan suikers 1.4
Eiwitten 7.4
salt 0.25

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aubergine 1 st
  • tomaat 3 st
  • groene olijven 40 g
  • koriander 6 g
  • couscous 150 g
  • citroen 0.25 st
  • schapenkaas 75 g
  • lamskoteletten 6 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • paprikapoeder 0.5 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aubergine 1 st
  • tomaat 3 st
  • groene olijven 40 g
  • koriander 6 g
  • couscous 150 g
  • citroen 0.25 st
  • schapenkaas 75 g
  • lamskoteletten 6 st

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • paprikapoeder 0.5 el
  • peper
  • zout