Snij de aubergine en tomaten in blokjes. Halveer de olijven. Scheur de koriander fijn.
Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Stoof de aubergine samen met de tomaten in wat olijfolie op een laag vuurtje. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen. Meng de gare couscous met de koriander. Rasp er de citroenschil bij en verbrokkel er de schapenkaas over.
Kruid de lamssteaks met peper en zout. Bak ze in wat boter op een zacht vuurtje. Bak ze 2 min. aan elke kant. Serveer het vlees bij de aubergineschotel en serveer er de couscous bij. Werk af met de olijven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
576 KJ
Vetten
7.6
Fats acid satured
3.0
koolhydraten
9.2
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
7.4
salt
0.25
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.