Verwarm de oven voor op 180°C. Leg elke zoete aardappel op een stukje aluminiumfolie, bedruppel met wat olijfolie, kruid met peper en zout en sluit de folie tot je een mooi pakketje krijgt. Zet de pakketjes 35 min. op een bakplaat in de oven.
Hak de peterselie en de bieslook fijn en meng onder de Griekse yoghurt en de geitenkaas en kruid met peper en zout. Snij de komkommer in schijfjes. Doe de veldsla in een kom en leg er de komkommerschijfjes bij. Hak de dille fijn en meng onder de veldsla en de komkommerschijfjes. Kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Bak de kip-kaasburgers in een beetje olijfolie in de pan.
Leg de burgers op de borden. Haal de zoete aardappels uit de oven, snij ze in twee en leg ze op de borden. Schik er de komkommersalade bij. Lepel de kruidige kaasmengeling over de zoete aardappel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
450 KJ
Vetten
6.2
Fats acid satured
2.0
koolhydraten
7.9
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
4.2
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.