Kook de rijst beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Halveer en ontpit de avocado en snij in blokjes. Halveer de kerstomaatjes en meng ze onder de avocadoblokjes, kruid met peper en zout en bedruppel met de olijfolie. Meng goed.
Snij de kalkoenblokjes in kleinere stukjes en kruid met peper en zout. Rijg ze afwisselend met de ananasblokjes op de spiesjes. Verwarm de currysaus au bain-marie volgens de instructies op de verpakking en houd warm.
Bak de kalkoenspiesjes in een hete pan met olijfolie. Serveer met de rijst, de avocado-tomatensalade en currysaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
587 KJ
Vetten
6.4
Fats acid satured
1.4
koolhydraten
12.0
waarvan suikers
2.6
Eiwitten
7.9
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.