Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de venkel in lange stukken en leg ze op een bakplaat, kruid met peper, zout en bedruppel met wat olijfolie. Laat 25 min. roosteren in de oven.
Snij de citroen in schijfjes. Leg de vis in een ovenschaal, leg er de citroenschijfjes op, schik er de tomaatjes rond. Kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Zet de vis zo'n 20 min. in de oven.
Hak de peterselie fijn. Schep de aardappeltjes op de borden en bestrooi met de peterselie, kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Leg er de geroosterde venkel, vis en de trostomaatjes bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
263 KJ
Vetten
1.9
Fats acid satured
0.3
koolhydraten
5.8
waarvan suikers
1.1
Eiwitten
5.2
salt
0.1
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.