Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de venkel in lange stukken en leg ze op een bakplaat, kruid met peper, zout en bedruppel met wat olijfolie. Laat 25 min. roosteren in de oven.
Snij de citroen in schijfjes. Leg de vis in een ovenschaal, leg er de citroenschijfjes op, schik er de tomaatjes rond. Kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Zet de vis zo'n 20 min. in de oven.
Hak de peterselie fijn. Schep de aardappeltjes op de borden en bestrooi met de peterselie, kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Leg er de geroosterde venkel, vis en de trostomaatjes bij.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 263 KJ |
Vetten | 1.9 |
Fats acid satured | 0.3 |
koolhydraten | 5.8 |
waarvan suikers | 1.1 |
Eiwitten | 5.2 |
salt | 0.1 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND