Pel de ui en snipper fijn. Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Stoof de ui samen met de risottorijst glazig in wat olijfolie.
Blus de risotto met de witte wijn. Voeg er beetje bij beetje wat bouillon aan toe en laat wegkoken tot de rijst gaar is. Het kan zijn dat je niet alle bouillon nodig hebt of dat je net nog een beetje extra water moet toevoegen. Snipper de peterselie, dragon en de waterkers fijn en meng samen met de Parmezaanse kaas onder de risottorijst. Kruid met peper en zout, meng goed en houd warm onder een deksel.
Was de prei en snij in reepjes. Bak de prei kort aan in de pan. Serveer de risotto met de gebakken prei.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
406 KJ
Vetten
2.6
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
13
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
2.6
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.