Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Pel de ui en snipper fijn. Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Stoof de ui samen met de risottorijst glazig in wat olijfolie.
Blus de risotto met de witte wijn. Voeg er beetje bij beetje wat bouillon aan toe en laat wegkoken tot de rijst gaar is. Het kan zijn dat je niet alle bouillon nodig hebt of dat je net nog een beetje extra water moet toevoegen. Snipper de peterselie, dragon en de waterkers fijn en meng samen met de Parmezaanse kaas onder de risottorijst. Kruid met peper en zout, meng goed en houd warm onder een deksel.
Was de prei en snij in reepjes. Bak de prei kort aan in de pan. Serveer de risotto met de gebakken prei.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 406 KJ |
Vetten | 2.6 |
Fats acid satured | 0.8 |
koolhydraten | 13 |
waarvan suikers | 1.5 |
Eiwitten | 2.6 |
salt | 0.2 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND